KONTAKT, PR OCH POLICY

Hej fina läsare!

Om du som läsare har frågor om bloggen, något recept eller bara vill säga hej kan du lämna en kommentar här eller maila mig på skippanudlarna@hotmail.com

Allmän policy 
Det är jag, Sally Jönsson som driver bloggen och bestämmer över innehållet utifrån vad jag vill skriva om och vad jag tror mina läsare vill läsa om. Kommentarer är mer än välkomna så länge de håller god ton.

Produktprover och pressutskick 
För att jag ska kunna ge mina läsare bra och relevant information, utifrån mina egna personliga åsikter och erfarenheter, försöker jag hålla mig uppdaterad. Jag får pressutskick både över mail och per post, och jag blir inbjuden till olika event där företag presenterar produkter, tjänster eller åsikter. De åsikter, omdömen eller rekommendationer som publiceras här i bloggen kommer alltid vara mina egna, oavsett hur jag nåddes av informationen och prover är aldrig ersättning för publicerade inlägg utan skickade till mig i syfte att provas.

Samarbeten och partners
Allt i mina inlägg och dess innehåll står jag för, även de som skrivs i samarbete med väl valda samarbetspartners, och jag skriver endast om det som intresserar mig eller om det jag tror kan intressera mina läsare. Alla samarbeten och sponsrade inlägg märks ut enligt marknadsföringslagen.

Är du ett företag som vill komma i kontakt med mig för framtida sammarbeten kan du maila mig på sally.jonsson@hotmail.com. Läs även gärna detta inlägg från Influencers of Sweden 

2 kommentarer

  1. Hej.

    Tack för en blogg med fint innehåll. Skulle du ha lust att skriva kaloriintag på de recept där det är möjligt? Mvh.

    1. Jag vill helst inte ha kalorifokus i mina recept. Men använder ganska rena ingredienser så det är inte svårt att själv räkna ut. Kram på dig!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *