Recension: Way out west- Vegofestivalen

Så, hemkommen från Way out west. Helt magiska dagar, var det någon av er som va där? Om ni inte visste det så har Way out west varit helt vegetariskt sedan 2012. Så tänka ge en liten recension. Älskar utveckligen och jag hoppas att liknande initiativ tas i andra områden. Festivaler, skolor, företag, event, restaurangen mm.

Anyway, lets go!

Helgens bästa: Oatly tältet. Konstant fest med DJ, tänk om man alltid fick dansa lika mycket i kaffekön. Oatlatte, cappoatchino, oatshake och glass bjöds det på.

Helgens godaste: Indisk kikärtscurry med svart ris. Om ni inte provat svart ris så rekommenderar jag det starkt! 

Helgen miss: Findus bjöd på ärtglass, tjoho va spännande tyckte jag. Men då var det mjukglass på komjölk med lite mixade ärtor i. Tråkigt att man inte går hela vägen och kör veganskt, framförallt om man vill kalla det ”klimatsmart glass”.

Helgens nyhet: Nu får Findus tummen upp, för de visade upp sin nya ”Pease”, som kommer från ärtor och är helt veganskt och klimatsmart. Finns i strimlor, pulled och kryddad. 

Helgens Göteborgstips: Brunch på ”En deli Haga”. God, veganskt och libanesisk mat och jättetrevlig personal. 

Helgens maffigaste: En falafeltallrik med sötpotatispommes, salsa och sallad. BLEV. SÅ. MÄTT. Haha, men gott och härlig uppladdning inför allt dansande. 

Helgens mysigaste: Våra långa frukostar innan festivaldagarna. Vi lagade gröt på gurkmeja, vanilj, kanel och havregryn. Toppat med massa härligheter så som bär, nektarin och kokos. 

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *