Spartips- Matpriskollen.se

Nu ska ni få ett härligt tips. Jag säger ju hela tiden att ni ska kolla vad för erbjudanden som finns i butikerna för att spara pengar när ni handlar 🙂 Men jag förstår att det kan vara svårt att spara alla reklamblad som skickas ut, samtidigt som reklambladen inte gynnar miljön. Därför tycker jag att ni ska kolla in www.matpriskollen.se Det är en hemsida som uppdaterar med alla erbjudanden som våra vanligaste matbutiker har just nu. Du väljer butik och kan sedan scanna av vilka erbjudanden och extrapriser som finns. Finns även som applikation till Iphone så du kan sitta på tåget eller bussen och fundera ut vad du ska köpa till middag. Spara din favoritbutik och kolla enkelt vad som är billigt just denna vecka. Allt är ordnat under kategorier och varorna är lätta att hitta. Du kan även spara varorna i en egen inköpslista. Tummen upp säger jag! Har ni använt er av matpriskollen?

  1. Tack Sally. men jag har sagt nej till reklam! Eftersom jag är ensamstående pensionär har jag tid att kolla priser i flera butiker och handlar för det mesta sådant som det är extrapris på. Denna vecka har Hemköp morötter och hel vitkål för 2:-/kg – ett helt vitkålshuvud är för mycket för mig, men jag köpte några hg morötter, så nu ska jag göra Din smarriga morotspaj. Hälsningar Kerstin Flood

    1. Va kul att höra! Vitkålen har jag också spanat in, det är ju så bra att ha hemma, håller länge också samtidigt som man kan ha det i det mesta 🙂 Morotspaj låter gott, hoppas det blir lyckat!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *