Ett grönare Skippa nudlarna

Hej på er mina vänner! Hoppas ni överlever vinterkylan som kom ovanligt tidigt i år. Jag passar på att äta massa varma soppor, grytor och ugnsbakade rätter samt ex antal koppar te. Vet inte om ni noterat det, men jag har uppdaterat bloggen med en ny header som jag hoppas representerar den riktning min blogg nu går mot. Min blogg har alltid innehållit mycket grönsaker och vegetariska recept och själv har jag inte ätit kött men fisk de senaste åren. Men sedan slutet av april har jag endast ätit helt vegetarisk kost och även bara publicerat vegetariska och veganska recept här på bloggen. Det är ingen diskussion om att vegetarisk kost är bättre både för en hållbarare miljö men även för din budget. Just miljön och hälsa är den främsta anledningen att jag har gått över till vegetarisk kost och jag trivs jättebra med det. Men jag tycker inte man ska känna någon ”press” eller måsten utan mat ska va kul och man behöver faktiskt inte sätta etiketter på allt! Ät som ni vill och mår bra av men var medveten om er omgivning och den effekt era matvanor har på världen och gör, om du vill, förändringar där det passar just dig. Oavsett om du är vegetarian, flexitarian, någon som tycker vego är lite spännande eller helt ny på vegetarisk kost så hoppas jag att du kan finna inspiration här på min blogg. Fokuset ligger fortfarnade på billig, nyttig och enkel matlagning men lite grönare helt enkelt 😉 cropped-header_edited-2.jpg

3 kommentarer

  1. Som vegetarian kan jag bara ge tummen upp för att du gått mot ett grönare håll! 😀 Både för miljön, ekonomin och min egen personliga del!
    Så… nästa kokbok blir helt vegetarisk då får man förmoda (och hoppas! Du har ju aldrig mig veterligen sagt att du ska skriva en kokbok till, men man kan ju hoppas)!!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *