TÄVLING – Sagaform

imageNu mina damer och herrar är det dags för sista tävlingen i Matlådekampen. Är du inte med i matlådekampen så gå in och läs mer här och anmäl dig nu, det är inte för sent 😉

När jag hittade Sagaforms nya produkter i FRESH serien blev jag överlycklig och köpte genast hem dem. Finns hur många smoothies-behållare på marknaden men antingen har de hål för sugrör vilket gör att man inte kan lägga ner den i väskan eller så har de lock men då inget hål för sugrör så man måste vända upp och ner på behållaren för att få ut det sista (lett till några blickar på tunnelbanan men vad gör man inte för att få ut det sista :P)

Men Sagaform har löst detta och har både sugrör men ett skjutbart lock som gör att man säkert kan lägga ner smoothien i väskan. Sagaform vill uppmuntra alla er som är med i Matlådekampen så nu har ni chans att vinna denna smarta smoothiebehållare! 😀

För att tävla:

Gör ett inlägg på er Instagram eller blogg med en bild och ert bästa smoothierecept. Tagga #matlådekampentävling och @skippanudlarna. Skriv sedan en kommentar nedan om att du är med i tävlingen. Glöm inte att skriva med er mailadress i kommentaren så jag kan få kontakt med er.

Har du inte en blogg eller Instagram kan du maila mig på skippanudlarna@hotmail.com en bild på din smoothie och kommentera detta inlägg med receptet.

Tävlingen avslutas 29/10 kl 23.59

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *