Slutet på Matlådekampen 2014

Herregud vad tiden har gått fort! Det är redan november och det betyder ju att Matlådekampen 2014 har avslutats. Det har varit otroligt kul att se alla era matlådor, mellanmål och förberedelser.
På Instagram har vår hashtag #matlådekampen över 250 bilder. Helt underbart ju!
MatlådekampeninstaJag har ju alltid varit ett stort fan av matlåda men känner att jag har blivit mer och mer kreativ under denna månad. Mycket tack vare er inspiration också! Det har även varit väldigt kul att lotta ut alla fina priser till er, jag önskar att ni alla skulle kunna få vinna för det är ni värda!

tävlingHur har ni upplevt Matlådekampen 2014? Har ni sparat pengar, fått in bättre rutiner, hittat något nytt favoritrecept eller kommer ni aldrig äta matlåda igen? (det sista hoppas jag verkligen inte på :P) Berätta!!
Jag är också sugen på att veta om utmaningar som dessa uppskattas och om ni vill att vi ska köra fler liknade tillsammans i framtiden.

  1. Jag kör på som vanligt med matlådor när jag jobbar 😊 inspiration är alltid välkommet. Dock lagar jag sällan mat bara för en matlåda utan kör mer rest-stylen 😊

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *