Fem för fem

Fick fem frågor skickat från Linda på www.harligavardag.se Brukar ju inte vara personlig i bloggen men eftersom några av frågorna ändå handlar om mat så kanske det känns relevant för er ändå 😉

Ägg och vattenmelon är favoriter hos mig
Ägg och vattenmelon är favoriter hos mig

Vilket livsmedel skulle du inte kunna leva utan?
Favoritråvaran är en knepig fråga för jag gillar ju så mycket 😉 Men något som används varje dag är havregryn, det är den perfekta starten på dagen. Ägg är också en life saver. Och ett liv utan frukt och grönt vore katastrofalt tråkigt att leva. Där är favoriterna sötpotatis, vattenmelon, broccoli och ja jag kan fortsätta hur länge som helst!

Godaste efterrätten?
Jag gillar ju inte choklad. VA? Tänker ni nu, men jag har aldrig i hela mitt liv gillat choklad, vi tror att det beror på att min mamma åt mycket choklad under graviteten. Skämt å sido. Men mina efterrätter får gärna vara fruktiga och inte för söta. Min favorit är en raw food tårta med en nötig botten med kardemumma smak och ett krämigt lager med lime och ett med hallon. Receptet kommer finnas i min kokbok som kommer i vår 😉

Vad tränar du helst en dag då du har all tid i världen?
Om jag fick ägna en hel dag åt träning skulle jag se till att variera träningsformerna precis som jag gör under en vecka. Börja med ett skönt yogapass och sedan drillas av min favorit tränare i ett styrketräningspass. Sen avrundar jag med något energipass, gärna med lite dans och sen ett stretchpass som jag borde göra oftare!

Bästa träningsredskapet: Min kropp
Bästa träningsredskapet: Min kropp

Bästa träningsredskapet?
Min egen kropp. Med den kan jag dansa, springa, promenera, lyfta, vrida, vända och stretcha. Sen använder jag gärna fria vikter för att göra vissa övningar tyngre och mer utmanande.

Vad är du tacksam för just NU?
Just nu är jag tacksam över att mitt företag rullar på så bra. Jag var riktigt rädd för att starta det men är så glad att jag vågade ta steget. Jag kan hålla på med alla mina älskade bollar på mer kontrollerat och på mina villkor. Men mest tacksam är jag över att ha så fina vänner och familj i mitt liv. Låter klyschigt men livet vore inte detsamma utan dem.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *