Massa grymma rabatter under Vegan Vikings

Igår var jag på ett kul lanseringsevent med Yelp Stockholm där de berättade om det roliga konceptet Vegan Vikings som kör igång på World vegan day nu på tisdag 1 november pågår fram till söndagen efter. Vegan Viking är ett uppror mot de nordiska mattraditionerna, som fokuserar mycket på kött – och uppfattningen av att vikingar bara äter kött. I Stockholm, Köpenhamn och Oslo kommer ett flertal restauranger och caféer ha rabatterbjudanden, veganska lanseringar och massa god veganmat. I Stockholm har flera av mina favoritställen att man får gå 2 för 1 vilket gör att ni tex kan ta med någon vän som är ovan eller ny till vegansk kost samtidigt som ni får en grym rabatt! img_4540

Hälsocafet, Reload, Stockholm raw och FLFL är några av mina favvo ställen och alla är med! Bröd & salt kommer lansera en vegansk frukost med avokado macka, juice och kaffe för 39 kr!! 

Vegan vikings är inte bara raw food och sallader. För den som gillar sött kommer tex Sthlm brunch club servera en vegansk freakshake. Vi fick prova komponera ihop vår egna. 

Här är listan på alla de restaurangen som deltar i Vegan Vikings. Alla rabatter finns att hitta på Facebook eller i Yelp appen. 

Jag älskar detta initiativ. Även om du inte vill vara 100% vegan så är detta ett kul sätt att få prova på. Så befinner ni er i Stockholm, passa på och prova vegomat till rabatterat pris. Stor tummen upp till Agnes och Yelp Stockholm. 

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *