Halvtid-Matlådekampen

bild.PNG
Bidrag från Annie, Mio, Linda och Sara

Nu har det gått två veckor av Matlådekampen 2014. Hur går det för er? Har ni hittat något nytt favoritrecept, sparat massa pengar eller har ni lyckats få någon vän/kollega/familjemedlem att ta med matlåda? Berätta, jag är jättesugen på att höra! Här är några av era fina matlådor från Instagram.

bild 1-2
Några av mina egna lådor och nederst bild från min lunch date med Sofie

Själv har jag bland annat haft matlådedejter istället för att äta lunch ute på restaurang. Nu senast med Sofie i Vasaparken. Väldigt trevligt! Mellanmål har det också tagits med massor, många smoothies i Sagaform koppen, grönsaksstavar, kokta ägg och morgongröt i termosmugg. På min Instagram @skippanudlarna lägger jag upp fler bilder än här och under vår hashtagg #matlådekampen har vi över 150 bilder! Bra jobbat hörrni. Nu lägger vi i en högre växel resten av månaden. På fredag kommer en ny rolig tävling, missa inte det!!

  1. Hej, jag är riktigt nyfiken på sagaformskoppen. Jag har sökt runt på nätet utan att finna ngt svar på min fråga…. Då jag undrar vilken typ utav förslutning koppen har? Har allt för många gånger haft yoghurt i en låda som sakta läckt ut i väskan under dagen. Eftersom du själv har koppen så tänkte jag passa på att fråga dig.

    1. Hej hej! För mig har koppen hållt tätt alla gånger och då har jag både haft yoghurt, smoothies och chiapudding. Det övre locket är dock inte tätt för vätska men där ska man ju ha torra saker som nötter, flingor och müsli osv.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *