Nu kör vi-Matlådekampen 2014!

God morgon mina vänner. Oktober är här och det är dags att kicka igång Matlådekampen! Så himla kul att ni vill vara med. Har du missat vad detta är för spännande utmaning så klicka in här och anmäl er.

Under månaden kommer jag dela med mig av tips, recept och inspiration till goda matlådor. Kommer även att hålla tävlingar med fina priser. För att inte missa något, se till att klicka in här ofta, följ bloggen på bloglovin eller följ @skippanudlarna på Instagram. Men ni är också en viktigt del av denna utmaning. Använd er av vår hashtagg #matlådekampen och dela med er av vad ni har i matlådan, vilket smarrig storkok som står på spisen eller om ni har ett grymt tips på mellanmål att ta med sig. Tillsammans ska vi få oss själva och andra att bli bättre på att ta med matlåda.

davos
Jag börjar veckan med en davosgröt to go. Yoghurt, mjölk, havregryn, linfrön och kardemumma har fått svälla under natten till en gröt. Toppades på morgonen med frusna bär så den hålls kall tills det är dags att äta.

NU KÖR VI! 😀

Här är alla härliga bloggar som är med i utmaningen:
Jeanna Ullén ”I mina träningstajts”
Camilla Johansson ”PT Camilla”
Emma Barremyr ”PT by Emma”
Annie ”Live it love it”
Erika Johansson ”Heja Erika”
Ewa ”Mot bättre hälsa”
Linda ”Härliga vardag”
Sara ”Vardag.nu”
Viccy ”Frukostera”
Teresia ”Teresia Tingström”
Therese Fleetwood ”Iron Dedication”
Sofie ”Sofis wellness”
Åsa ”Åsa Wassberg”
Sara ”Heja mera”
Josefina”Jossan”
Emelie ”Living life”
Camilla ”Camilla tränar”

Nu vill jag så klart veta vad ni har i dagens matlåda! Skriv en kommentar eller lägg upp på Instagram med #matlådekampen 

  1. Himla bra utmaning!! Jag skulle gärna varit med … om jag orkat… har alldeles för mycket runt mig just nu och håller på att bränna ut mig… Men NÄSTA gång (om det blir nån) så är jag gärna med!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *